Comisia de Disciplina a amanat pana maine judecarea memoriului depus de Steaua, in care ros-albastrii reclama comportamentul jucatorilor si fanilor rapidisti de dupa finala Cupei Romaniei si de la finalul meciului Steaua - Rapid (0-2) din campionat
Comisia de Disciplina a amanat pana maine judecarea memoriului depus de Steaua, in care ros-albastrii reclama comportamentul jucatorilor si fanilor rapidisti de dupa finala Cupei Romaniei si de la finalul meciului Steaua - Rapid (0-2) din campionat.
La sedinta, gruparea din Ghencea a fost reprezentata de patronul Gigi Becali, iar giulestenii - de presedintele executiv, Dinu Gheorghe. REACTIE. ""Rapid ar trebui sa fie mai aspru pedepsita. Injuriile si discriminarea au fost mai mari din partea lor. Apoi desconsiderarea, defaimarea, tot ce vreti. A ajuns Mirel Radoi sa fie injurat pe toate stadioanele din tara din cauza Rapidului. Si urat injurat. Circulara FIFA nu poate fi aplicata decat de la 1 iulie. Copos n-are nici suflet, n-are nici minte. Era un nimeni daca nu intra in UTC, dadea si acum cu sapa, prasea porumbul prostul asta"", a mai contraatacat Becali dupa ce Rapidul a acuzat Steaua de rasism, solicitand depunctarea campioanei en-titre. JUCATORI. Intorsi ieri din Statele Unite, fotbalistii Stelei sunt optimisti in privinta judecatii pe care Comisia de Apel o va face in cazul memoriului prin care Rapidul doreste depunctarea. ""Nu m-am gandit la treaba cu depunctarea. Ma indoiesc ca se va intampla asa ceva. Cred ca este de ajuns ca jucam un meci fara spectatori"", a declarat stoperul Dorin Goian. Portarul Rapidului, Danut Coman, are alta opinie: ""Daca o echipa a gresit, ar trebui depunctata"". Amanarea deciziei a fost cauzata de faptul ca rapidistii vor trebui sa produca mai multe probe la dosar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.