Cel putin cinci persoane au fost ranite, ieri, in urma unei explozii produse intr-o uzina Airbus, din Toulouse, transmite AFP. Deflagratia a avut loc intr-una dintre halele uzinei, unde se afla o presa hidraulica. Pompierii au anuntat ca toti ran
Cel putin cinci persoane au fost ranite, ieri, in urma unei explozii produse intr-o uzina Airbus, din Toulouse, transmite AFP.

Deflagratia a avut loc intr-una dintre halele uzinei, unde se afla o presa hidraulica. Pompierii au anuntat ca toti ranitii se aflau in imediata apropiere a presei hidraulice. Unul dintre ei se afla in stare grava, suferind o fractura deschisa, dar viata lui nu este in pericol, au anuntat reprezentantii echipelor de salvare. In plus, ei au dat asigurari ca structura cladirii nu a avut de suferit si ca nu exista riscul ca aceasta sa se prabuseasca. Intr-un comunicat al uzinei Airbus se arata ca activitatea intreprinderii a fost intrerupta doar in hala unde a avut loc incidentul.
ANCHETA. Cauzele exploziei nu sunt cunoscute inca, dar autoritatile au desfasurat in zona un important dispozitiv de interventie si au inceput cercetarile. Uzina dateaza din 1920 si produce in jur de 800 de aparate Airbus in fiecare an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.