Cea de-a XIII-a editie a FITS se desfasoara sub titulatura ""Impreuna!?"", impusa de insusi directorul festivalului, Constantin Chiriac.
""Stiai ce stiai, Chiriac, puiule!"", i-ar fi zis cineva amfitrionului FITS. De era toata lumea foart
Cea de-a XIII-a editie a FITS se desfasoara sub titulatura ""Impreuna!?"", impusa de insusi directorul festivalului, Constantin Chiriac.
""Stiai ce stiai, Chiriac, puiule!"", i-ar fi zis cineva amfitrionului FITS. De era toata lumea foarte lamurita ce inseamna ""impreuna"", n-ar mai fi fost vorba nici de semnul intrebarii, nici de-al mirariia€¦ Aceasta e o deschidere la deschidere. Pentru ca in zilele urmatoare voi prezenta, pe larg, ceea ce se intampla la cel maia€¦ deschis festival de teatru de pe la noi.
Sa spun ca, desi e un festival de teatru, cele mai tari au fost spectacolele de muzica/dans. I-as aminti pe Ada Milea & Alexander Balanescu cu ""Insula"", pe Irina Sarbu cu Trio Puiu Pascu, apoi cu Imperium Jazz Band, pe Marius Mihalache, pe austriecii lui Klaus Obermeier cu un supershow de dans si light design, ""Vivisector"", pe australienii de la ""Circa"" si al lor ""The Space between"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.