Obisnuiti sa conduca o Romanie de hartie, de la Bucuresti, guvernantii nostri la prima intalnire cu Romania reala au avut un soc olfactiv si cultural. In primul rand ca Romania reala miroase prin multe locuri a cacat. Acest lucru le-a anihilat guvern
Obisnuiti sa conduca o Romanie de hartie, de la Bucuresti, guvernantii nostri la prima intalnire cu Romania reala au avut un soc olfactiv si cultural. In primul rand ca Romania reala miroase prin multe locuri a cacat. Acest lucru le-a anihilat guvernantilor simturile, logica si, pe acolo pe unde a fost cazul, inteligenta. Este prima intalnire de gradul III intre Guvernul Tariceanu si Romania reala, o intalnire intre specialisti guvernamentali cu gainile si curcile care au gripa aviara. Obisnuiti sa vada realitatea prin ferestrele Palatului Victoria, guvernantii nostri s-au trezit dintr-o data ca trebuie sa rezolve o problema REALA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.