Corifeii muzicii usoare s-au intalnit, sambata seara, la Sala Palatului. Aceasta reuniune de clasa a avut loc in numele lui Dan Spataru. Megaconcertul de sambata a demonstrat ca muzica usoara romaneasca n-a murit si nici nu are ""sanse"" sa moara.
Corifeii muzicii usoare s-au intalnit, sambata seara, la Sala Palatului. Aceasta reuniune de clasa a avut loc in numele lui Dan Spataru. Megaconcertul de sambata a demonstrat ca muzica usoara romaneasca n-a murit si nici nu are ""sanse"" sa moara. Incredibil, dar adevarat! Un spectacol ""In memoriam Dan Spataru"" a umplut pana la refuz Sala Palatului. Peste 4.000 de spectatori au fost sponsorii muzicii usoare! Spunem acest lucru, deoarece spectacolul (care poate fi privit ca un moment istoric) n-a avut nici un sponsor. Music Management, condusa de Niki Constantinescu si Radu Groza, a crezut in ""dinozauri"" si a organizat pe cont propriu un concert de muzica usoara cum nu s-a mai pomenit in ultimii 15 ani. Doina Spataru, Marina Voica, Cornel Constantiniu, Mihai Constantinescu, Angela Similea, Corina Chiriac, Ilie Micolov, Adrian Daminescu, George Nicolescu, Pompilia Stoian, Alexandru Jula, Horia Moculescu au avut ocazia sa-si priveasca in fata publicul care abia astepta aceasta intalnire. Va dati seama ce emotii au avut seniorii! Au trebuit sa hraneasca atatia oameni ""flamanzi"" de muzica usoara... MAGNIFICI. Corina Chiriac a plans si a cantat. A cantat si a plans. A fost extraordinara (si nu exagerez cu nimic, credeti-ma)! Atat Corina, cat si vocea ei ""aratau"" ca la 20 de ani. ""Muzica de calitate si talentul nu vor muri niciodata. In aceasta seara ma simt de parca as fi la Premiile Oscar. Iubiti-ne cat ne mai aveti printre voi! Sarua€™ mana!"" Asa a multumit Corina Chiriac marelui public, cel care hotaraste soarta artistilor. Acompaniat la pian de Horia Moculescu, eternul George Nicolescu s-a transformat in Romica Puceanu. Sa vezi si sa nu crezi! George Nicolescu interpretand lautareste piesa ""Strada Sperantei"". A iesit o parodie de buna calitate. Bravo Romica, pardon, George! Cand te gandesti ca aceasta seara magnifica n-ar fi avut loc daca Dan Spataru nu si-ar fi dorit un concert 100% live, cu orchestra, cu toti colegii sai de breasla. Pacat ca Dan Spataru a fot spectator din ceruri, si nu i-a fost dat sa ramana pe scena, pentru a-si vedea visul implinit. Cortina s-a tras, iar muzica romaneasca se va regasi in continuare in drumurile noastre toate... ACUM SI AICI
""Muzica de calitate si talentul nu vor muri niciodata. In aceasta seara ma simt de parca as fi la Premiile Oscar. Va multumesc ca ati venit in numar atat de mare. Iubiti-ne cat ne mai aveti printre voi! Sarua€™ mana!""
Corina Chiriac MULTUMIRI
""Acest spectacol dovedeste ca muzica usoara ramane aceeasi muzica frumoasa! Multumesc lui Dan Spataru ca ne-a unit pe toti. Dane, te sarut cu toata dragostea""
Mihai Constantinescu MAICUTA TUTUROR
""Fara Dan Spataru n-as fi existat! «Maicuta mea» nu mai este cantecul meu, este al lui si al oamenilor""
Temistocle Popa


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.