Elena Udrea si-a facut aparitia ieri la Spitalul Elias, aducandu-i un platou cu prajituri presedintelui Basescu, cu care a discutat mai bine de o ora. Nu este prima data cand fosta sefa a Cancelariei prezidentiale l-a vizitat pe presedinte la El
Elena Udrea si-a facut aparitia ieri la Spitalul Elias, aducandu-i un platou cu prajituri presedintelui Basescu, cu care a discutat
mai bine de o ora.

Nu este prima data cand fosta sefa a Cancelariei prezidentiale l-a vizitat pe presedinte la Elias, spun surse spitalicesti, ea venind aproape zilnic la spital. Este prima data insa cand s-a lasat surprinsa de camerele de luat vederi, aducand chiar si jurnalistilor de la poarta Eliasului un platou de prajituri. Elena Udrea spune ca a purtat cu seful statului o discutie ""de duminica"": politica, gripa aviara, despre ce se mai intampla la Cotroceni, dar si teme importante pe care anunta ca le va face publice in curand, intr-o emisiune televizata, deocamdata ele neputand sa fie spuse.
LA TACLALE. ""Am baut o cafea, am mancat prajituri. Am discutat despre faptul ca nu are rabdare sa mai stea in spital"", a relatat Udrea, adaugand ca Basescu este ""un mare amator de dulciuri"" si a mancat jumatate din prajiturile care i-au fost aduse. Potrivit acesteia, ""starea de sanatate, dar si de spirit"" a presedintelui este ""excelenta"". Tot de duminica a fost si tinuta fostei consiliere: pantaloni scurti roz si taior alb.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.