Larry Hagman, sau J.R., nu prea da interviuri. Din principiu. Dar principiile sunt facute pentru a fi incalcate, asa ca... ""In mod normal, domnul Larry Hagman nu raspunde la solicitari de genul acesta. Totusi, pentru ca are un mare respect pen

Larry Hagman, sau J.R., nu prea da interviuri. Din
principiu. Dar principiile sunt facute pentru a fi incalcate, asa ca...

""In mod normal, domnul Larry Hagman nu raspunde la solicitari de genul acesta. Totusi, pentru ca are un mare respect pentru Romania si Alteta Sa Regala Printesa Lia de Romania, de data aceasta a aprobat si a completat personal raspunsurile acestui interviu."" Acestea au fost cuvintele asistentei lui Larry Hagman, Teri Prather, atunci cand i-am transmis intentia ziarului nostru de a lua un interviu celebrului actor. Urmarea...
J.R. Intrigant, extravagant, fara scrupule. Urat, dar totodata si iubit pe tot globul. Nu avea mila in razboiul pentru putere si bani. Isi infrangea adversarii cu un zambet sarcastic. Impactul iesit din comun pe care l-a avut J.R. in Romania poate fi explicat, printre altele, si prin perioada in care a fost difuzat celebrul serial ""Dallas"" in tara noastra. In anii a€™80, Dallasul era pentru romani una dintre putinele forme de distractie si reverie. J.R. si Sue Ellen devenisera mituri, desi cenzura interzicea scenele cu nevasta neglijata si bautoare de whisky. J.R., respectiv Larry Hagman, s-a ""urcat"" putin in tren pentru a vorbi despre el si despre alte lucruri. Bineinteles, in stil american: simplu si la obiect!

Jurnalul National: Ati dat viata pe micile ecrane unui personaj unic in istorie, care a devenit imaginea omului de afaceri fara scrupule. Daca ar fi sa va intoarceti in timp, ati vrea sa fiti J.R. sau ati alege alt personaj?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.