Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei joaca azi prima mansa a barajului de calificare la Campionatul European. Meciul impotriva Serbiei se va disputa in Sala Polivalenta din Bucuresti si va fi transmis in direct de TV Sport, de la 11:00. P
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei joaca azi prima mansa a barajului de calificare la Campionatul European. Meciul impotriva Serbiei se va disputa in Sala Polivalenta din Bucuresti si va fi transmis in direct de TV Sport, de la 11:00.

Pentru a nu avea emotii in retur, vicecampioanele mondiale isi doresc o victorie la o diferenta cat mai consistenta. ""Au o echipa buna, dar nu au cum sa ne bata. O sa ma intalnesc cu fostele mele colege, dar de data asta vom fi adversare. Le-am spus ca noi ne vom califica, le vom bate la opt goluri diferenta"", a spus extrema Valentina Elisei, care a jucat doua sezoane in campionatul sarbesc. ""Sper sa ne concentram la maximum, sa facem cat mai putine greseli. In mod normal nu au cum sa ne puna probleme. M-ar multumi o victorie la cel putin sapte goluri diferenta"", a spus si antrenorul Gheorghe Tadici (foto). Romancele spera ca un factor determinant in obtinerea unui rezultat favorabil sa fie si atmosfera din Sala Polivalenta. Organizatorii au hotarat ca intrarea la meciul de astazi sa fie libera, in limita numarului de locuri.
TACERE. Jucatoarele sarbe au refuzat ieri, la sosirea pe Aeroportul Otopeni, sa ofere declaratii jurnalistilor romani. ""Dorim sa castigam ambele meciuri, dar declaratiile le vom face dupa prima partida de duminica"", a explicat ofiterul de presa al delegatiei, Henrik Madsen. In schimb, antrenoarea Anja Andersen a acceptat in cele din urma sa raspunda catorva intrebari despre Romania si fosta sa jucatoare de la Slagelse, Carmen Amariei Lungu. ""Revin cu placere in Romania. Am mai fost aici in urma cu sapte ani, cand am invins cu echipa mea de atunci, Baekelagets Oslo, pe Silcotub Zalau in cupele europene"", a spus Andersen, care considera ca Amariei se numara printre cele mai valoroase trei handbaliste din lume: ""Pentru mine a fost o experienta incredibila sa lucrez cu ea. Imi pare rau ca acum a suferit o operatie la genunchi si este indisponibila sase luni, pentru ca mi-as fi dorit ca ea sa joace pentru Romania si astfel sa avem un adversar si mai puternic"". Adversarele noastre, care au efectuat aseara un antrenament de o ora la Sala Polivalenta, si-au exprimat dorinta de a parasi Romania imediat dupa meci. Delegatia Serbiei se va deplasa direct la Krajuevac, unde, la 3 iunie, se va juca partida retur.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.