Desi la vara a avut programate concerte si festivaluri, formatia si-a anulat turneul european. Pe langa participarea la festivalurile Reading si Leeds, rockerii americani urmau sa sustina un turneu european care a fost anulat in ultima clipa. Mot
Desi la vara a avut programate concerte si festivaluri, formatia si-a anulat turneul european.

Pe langa participarea la festivalurile Reading si Leeds, rockerii americani urmau sa sustina un turneu european care a fost anulat in ultima clipa. Motivul a fost cel de-al treilea lor album, care trebuia sa fie gata, dar inca mai este mult de lucru. Intitulat ""Revelations"", discul este produs de Brendan Oa€™ Brien (Pearl Jam, Soundgarden, Stone Temple Pilots) si va fi finalizat spre sfarsitul anului. Potrivit chitaristului Tom Morello, piesa titlu ""Revelations"" va fi cea mai politizata piesa Audioslave de pana acum, unde se vorbeste despre catastrofa produsa de uraganul Katrina si modul dezastruos de gestionare a situatiei de administratia Bush.
ORIENTARE. In timp ce solistul Chris Cornell a declarat initial publicatiei Rolling Stone ca grupul se reorienteaza ""spre soul si rhythm and blues"", Morello a punctat: ""In primul rand este vorba despre un disc hard rock, foarte rock, dar cu accente funky... E ca si cand Led Zeppelin s-ar intani cu Earth Wind & Fire"". Audioslave este un supergrup de rock alternativ alcatuit din instrumentistii de la Rage Against the Machine (Tom Morello - chitara, Tim Commerford - chitara bas, Brad Wilk - tobe) si extraordinarul solist Chris Cornell (fost in Soundgarden). La initiativa lui Morello, Audioslave face parte din Axis of Justice, o organizatie nonprofit infiintata impreuna cu Serj Tankian (System of a Down). Organizatia isi propune sa stranga cat mai multi adepti, atat muzicieni, cat si fani ai muzicii rock, care sa lupte impreuna pentru justitie sociala. Albumele Audioslave-2002 si Out of Exile-2005 au fost Disc de Platina, iar anul trecut Audioslave a fost primul grup american care a cantat in Cuba.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.