Monica Gabor barfeste tot ce-i iese in cale: de la Nicoleta Luciu si Andreea Balan, pana la manechinele lui Catalin Botezatu. Si bineinteles pe Anna Lesko. Iata ca este si show-ul Monicai Gabor bun la ceva: aflam de la tv ultimele barfe din ta

Monica Gabor barfeste tot ce-i iese in cale: de la Nicoleta Luciu si
Andreea Balan, pana la manechinele lui Catalin Botezatu. Si bineinteles
pe Anna Lesko.

Iata ca este si show-ul Monicai Gabor bun la ceva: aflam de la tv ultimele barfe din targ. Asta fiindca Monica insasi barfeste de rupe. Intr-una dintre editiile reality-show-ului ei, Moni s-a luat de Anna Lesko. Vorba lui Teo, lucrurile au stat in felul urmator: Iri si Moni erau pe iaht, iar CD-ul a sarit de la locul lui. ""Stii tu cui ii sare CD-ul"", a zis Monica. Aluzie clara la Anna, fosta iubita a lui Iri, pe care lumea o acuza
c-ar canta cu CD-ul la purtator. ""Nu poti sa te abtii, nu-i asa?"", a intrebat-o Irinel retoric. ""Pai ce, nu-i asa?"", a facut Monica pe nevinovata. Ce schimbare de opinie! Cu numai cateva saptamani in urma, domnisoara declara sus si tare ca ea se duce la concertele Annei Lesko si ca n-are nimic cu muzica acesteia. Dar se vede treaba ca inca o mai roade pizma si e geloasa pe Anna Lesko, altfel de ce s-ar comporta asa?
MARI SAU TARI. La o sedinta foto pe care Monica Gabor a facut-o impreuna cu iubitul ei, Irinel Columbeanu, acesta din urma si-a pus doua portocale pe post de sani. ""Sunteti Nicoleta Luciu?"", l-a intrebat in gluma fotograful. ""Nu cred ca Nicoleta Luciu are sanii asa de tari!"", a sarit Monica cu gura. Mai sa fie! Dar oare de unde stie Gabor cat de tari sunt sanii Nicoletei? Si, la urma urmei, ce-o intereseaza pe ea daca sunt tari?

CA-NTRE FETE. Anna Lesko a reusit sa intre in ""gura"" Monicai Gabor


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.