Crema artistilor din Romania, cei mai iubiti si cei mai adevarati, se strange in aceasta seara sa cante pentru Dan Spataru. Asadar, o reuniune de clasa, care ii va avea ca invitati-cantareti pe Angela Similea, Corina Chiriac, Pompilia Stoian (sos
Crema artistilor din Romania, cei mai iubiti si cei mai adevarati, se strange in aceasta seara sa cante pentru Dan Spataru.

Asadar, o reuniune de clasa, care ii va avea ca invitati-cantareti pe Angela Similea, Corina Chiriac, Pompilia Stoian (sosita special din Germania), Catalin Crisan, Adrian Daminescu, Marina Voica, George Nicolescu, Doina Spataru, Mihai Constantinescu, Cornel Constantiniu, Horia Moculescu, Anastasia Lazariuc, Alexandru Jula, Aurelian Temisan, Ilie Micolov, Costel Lazaroiu si Ion Suruceanu (din Chisinau). Toti vor canta intr-un regal, ""In memorim Dan Spataru"", un concert 100% live. Invitati speciali sunt Adriana Trandafir, Jean Constantin si Oltita Chirila. Concertul va beneficia de participarea extraordinara a Nataliei Fateeva de la Moscova, partenera lui Dan Spataru din filmul ""Cantecele marii"". Prezinta Octavian Ursulescu, iar artistii vor canta live cate doua melodii din repertoriul lui Dan Spataru. Acestia vor fi acompaniati de Big Band-ul radio, condus de Ionel Tudor.
CEL MAI IUBIT. Pentru acest concert, orchestra dirijata de Ionel Tudor a pregatit 48 de partituri, in colaborare cu George Natsis si Corneliu Meraru. De altfel, renumitul compozitor l-a caracterizat cel mai bine pe Dan Spataru: ""Este cantaretul cu cele mai multe slagare"". Daca nu stiati cat de iubit a fost si este artistul, aflati acum: s-au vandut toate biletele! Publicul nu
l-a uitat pe Dan Spataru. Music Management, condusa de Niki Constantinescu si Radu Groza, a investit in acest megaconcert de muzica usoara. Dan Popi va scoate un CD cu toate cantecele interpretate la concertul amintit. Fondurile stranse din vanzarea acestui album ii vor reveni sotiei lui Dan Spataru. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.