Unul dintre cele mai vizitate site-uri de recrutare din Romania, www.locuridemunca.ro, ofera utilizatorilor, pe langa serviciul clasic de oferte de joburi pe domenii, o sectiune in care se pot gasi cele mai importante pagini de recrutare din Occident
Unul dintre cele mai vizitate site-uri de recrutare din Romania, www.locuridemunca.ro, ofera utilizatorilor, pe langa serviciul clasic de oferte de joburi pe domenii, o sectiune in care se pot gasi cele mai importante pagini de recrutare din Occident. De asemenea, pe site se pot vizualiza ofertele de munca pentru strainatate, oferte la care se poate aplica on-line. Cei interesati au posibilitatea de a posta cereri de munca in strainatate, fara a fi nevoie de crearea unui cont pe site. Pentru postarea cererilor este nevoie doar de completarea unui formular care sa cuprinda numele, postul dorit, calificarea, studiile si datele de contact. Aceeasi procedura se aplica si in cazul celor care doresc sa publice oferte de locuri de munca. Pentru aplicarea la ofertele angajatorilor nu este nevoie, ca in cazul altor pagini specializate pe astfel de servicii, de crearea unui cont separat si completarea unui CV pe baza unui formular pus la dispozitie de administratorii site-ului. Anunturile cuprind, pe langa job-description, si datele de contact la care candidatul poate trimite CV-ul si scrisoarea de intentie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.