Liderul PRM, C.V. Tudor, s-a razgandit. El a anuntat ieri ca parlamentarii formatiunii sale vor semna si vor sustine motiunea simpla pe care PSD o va introduce la Senat pe tema gripei aviare.
Potrivit acestuia, reprezentantii PRM au discutat
Liderul PRM, C.V. Tudor, s-a razgandit. El a anuntat ieri ca parlamentarii formatiunii sale vor semna si vor sustine motiunea simpla pe care PSD o va introduce la Senat pe tema gripei aviare.
Potrivit acestuia, reprezentantii PRM au discutat zilele acestea cu senatorul PSD Ion Solcanu si au convenit ca cele doua partide din opozitie sa colaboreze in privinta motiunilor simple si fara un protocol de colaborare. ""La motiunea de cenzura era mai complicat. Se putea ajunge la caderea guvernului si nu aveam nevoie de asta acum"", a precizat Vadim. El a spus ca PSD a introdus deja la Senat motiunea simpla pe tema gripei aviare, dar ca o va retrage, pentru ca este incompleta, dupa care va fi semnata de PRM. In schimb, PSD va trebui sa sprijine motiunea simpla a PRM impotriva ordonantei Guvernului pe tema mostenirii Gojdu. SCENARIUL LUI VADIM. Pe de alta parte, Vadim a prezentat o nota speciala care ""prevede"" miscarile ce vor avea loc in Guvern. Potrivit acesteia, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, va fi inlocuit cu Cezar Preda. ""Va ramane o singura functie de vicepremier care va fi ocupata de Vasile Blaga"", a spus Vadim, adaugand ca in locul lui Blaga va fi numit ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur. De asemenea, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, va fi numit presedinte al Curtii de Conturi, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, inlocuit cu un democrat, iar cel al Educatiei, Mihail Hardau, va fi numit ambasador.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.