Tricolorii fac astazi un adevarat tur de forta, jucand doua meciuri la interval de 16 ore si jumatate. Ambele meciuri vor avea loc la Chicago pe Soldier Field. Echipa lui Piturca va intalni intai Irlanda de Nord, cu incepere de la ora 4:00, ur

Tricolorii fac astazi un adevarat tur de forta, jucand doua meciuri la interval de 16 ore
si jumatate.

Ambele meciuri vor avea loc la Chicago pe Soldier Field. Echipa lui Piturca va intalni intai Irlanda de Nord, cu incepere de la ora 4:00, urmand ca de la 22:30 sa joace impotriva Columbiei. Prima partida va fi transmisa in direct de TVR 1 (si inregistrat, pe acelasi program, de la ora 12:00), iar cea de-a doua de TVR 2.
PALMARES. Pana acum, Romania a mai jucat de trei ori cu Irlanda de Nord, fiind invinsa de fiecare data. ""Nu stim prea multe despre echipa Romaniei, dar stim cu siguranta un lucru: nu ne-au batut niciodata. Sa speram ca vom spune la fel si dupa meci. Mai mult ne intereseaza sa vedem cum se descurca tinerii nostri jucatori"", a declarat inaintea meciului selectionerul Lawrie Sanchez. Pe site-ul Federatiei Irlandei de Nord apare si o declaratie a lui Mutu: ""Vrem sa castigam neaparat, iar faptul ca Romania nu are nici o victorie in confruntarile directe ne face sa fim si mai determinati"". Tricolorii au avut ieri o intalnire cu diaspora din Chicago.

AMINTIRI PLACUTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.