Din 28 mai, cand intra in vigoare noua Lege a spitalelor, conducerile a aproximativ 460 de unitati sanitare cu paturi din reteaua Ministerului Sanatatii sunt inlocuite cu unele interimare. Prin ordin de ministru, vor fi numiti interimar, pentru sas
Din 28 mai, cand intra in vigoare noua Lege a spitalelor, conducerile a aproximativ 460 de unitati sanitare cu paturi din reteaua Ministerului Sanatatii sunt inlocuite cu unele interimare.
Prin ordin de ministru, vor fi numiti interimar, pentru sase luni, directorul general, cel medical si de ingrijiri (ultimul daca este cazul, pentru spitalele mari), precum si contabilul sef si directorul administrativ. Pentru fiecare unitate sanitara cu paturi, directiile judetene de sanatate publica si cea a municipiului Bucuresti fac propuneri pe care le trimit Ministerului Sanatatii.
DEMISII. Pana acum, directorii generali de la doua mari spitale din Bucuresti au demisionat din functiile de conducere, din cauza incompatibilitatii functiilor detinute: deputatul PD, prof. dr. Alexandru Ciocalteu, de la conducerea Spitalului ""Sf. Ioan"", si senatorul PSD Sorin Oprescu, de la conducerea Spitalului Universitar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.