Taximetristii din Bucuresti si din mai multe orase ale tarii au protestat ieri, blocand circulatia pentru cateva ore. Ei cer reducerea taxelor pe care trebuie sa le plateasca statului, locuri de asteptare pentru clienti, simplificarea documentatiei n
Taximetristii din Bucuresti si din mai multe orase ale tarii au protestat ieri, blocand circulatia pentru cateva ore. Ei cer reducerea taxelor pe care trebuie sa le plateasca statului, locuri de asteptare pentru clienti, simplificarea documentatiei necesare practicarii acestei meserii, dar si pentru mentinerea numarului de autorizatii taxi la nivelul actual.
TRAFIC CONGESTIONAT. Pentru bucuresteni, ieri a fost a doua zi consecutiv cand traficul a fost bulversat, dupa ce miercuri 15.000 de sindicalisti au pus stapanire pe centrul Capitalei intr-un miting de mare amploare pentru imbunatatirea conditiilor de trai.
In Bucuresti s-au adunat ieri in jur de 4.000 de taximetristi, care au parcurs traseul din fata Ambasadei Chinei (zona Herastrau) pana in fata Guvernului, dupa care s-au dispersat pe trasee. Ei au renuntat la protest cand au ajuns in Piata Victoriei, desi aveau autorizatie sa parcurga un traseu mai lung.
In Constanta, cel putin 700 de taximetristi au blocat arterele principale ale orasului, cerand adoptarea unor masuri de catre Primarie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.