Proiectul ""laptop la 100 de dolari"" nu a intrat inca pe nici o piata, dar isi continua prezentarile de modele. Organizatia nonprofit ""One Laptop Per Child"" a aratat zilele acestea un nou design, noi configuratii. Cu ocazia evenimentului ""Sev
Proiectul ""laptop la 100 de dolari"" nu a intrat inca pe nici o piata, dar isi continua prezentarile de modele.

Organizatia nonprofit ""One Laptop Per Child"" a aratat zilele acestea un nou design, noi configuratii. Cu ocazia evenimentului ""Seven Countries Task Force Meeting"", prototipul a fost prezenat cu sistem de operare Fedora Linux, capabilitati wi, procesor la 500 MHz si memorie flash 1GB. Primele tari vizate de productia noului laptop sunt India, China, Brazilia, Nigeria, fiind vorba de un proiect educational. Este posibil ca pana in 2007 (data la care se estimeaza ca vor aparea primele modele in serie) sa apara schimbari, software sau hardware, spune Nicholas Negroponte, initiatorul acestui proiect. (Alexandru Radescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.