Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei s-a acomodat deja cu Sala Polivalenta din Bucuresti, care va gazdui duminica, de la ora 11:00, prima mansa a meciului de baraj cu Serbia-Muntenegru. Fetele spera intr-o victorie care sa le aduca tot m
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei s-a acomodat deja cu Sala Polivalenta din Bucuresti, care va gazdui duminica, de la ora 11:00, prima mansa a meciului de baraj cu Serbia-Muntenegru.

Fetele spera intr-o victorie care sa le aduca tot mai aproape de Campionatul European care va avea loc in decembrie, in Suedia, mai ales ca atmosfera din lot este excelenta. Antrenorii Gheorghe Tadici si Dumitru Musi sunt increzatori in capacitatea elevelor lor, mentionand ca ""moralul echipei este bun, dar avem nevoie si de sustinerea publicului. Fetele nu trebuie sa uite ca sunt vicecampioane mondiale si ca joaca acasa"". Intrucat intrarea va fi libera, handbalistele spera ca sala va fi arhiplina.
INCREDERE. Capitanul nationalei, Steluta Luca, a marturisit ca nu concepe altceva decat victoria in partida de duminica: ""Faptul ca jucam in fata propriilor suporteri ne motiveaza si mai mult. Am avut ceva probleme cu caldura la antrenamente, dar o sa caram apa si mai multa in sala si o sa ne obisnuim pana la meci"". Tricolorele au incheiat toate sedintele de pregatire cu acelasi slogan: ""Pentru Romania, pentru suporterii nostri, victorie!"". Jucatoarele din Serbia vor sosi sambata la Bucuresti. Meciul retur este programat la 3 iunie, de la ora 18:00, la Krajuevac. (Madalina Corbeanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.