Orasele Timisoara si Cluj-Napoca vor fi luate cu asalt in perioada 26-27-28 mai, cand se vor desfasura doua festivaluri ce promoveaza muzica electronica: Delahoya si 48H. Festivalul Delahoya sarbatoreste zece editii si a pregatit un line up de in
Orasele Timisoara si Cluj-Napoca vor fi luate cu asalt in perioada 26-27-28 mai, cand se vor desfasura doua festivaluri ce promoveaza muzica electronica: Delahoya si 48H.

Festivalul Delahoya sarbatoreste zece editii si a pregatit un line up de invidiat. Festivalul incepe cu Glamour Party, in The King Club, unde de la ora 22:00 vor incalzi platanele: Cem, Raoul, Dan Ene, Mike si Carlos. Noaptea continua cu Underground Party cu Vladimir Vujichic, Voy Larkin, Filipash, Lektronikumuz si Rasha. Petrecerea se muta in aer liber, la 27 mai, pe Aeroportul International Cluj-Napoca, unde se desfasoara Delahoya Parade Pass. Din camioane vor mixa Voy Larkin, Robbie Jay, Rasha, Axx, Zino si Alin F. Parada este urmata de un concert cu DJ Vladimir Vujichic, Suie Paparude, Lucas Tiefer, Horace Dan D, A.L.C.A, Darius si D-Fact. Festivalul se incheie victorios, la 28 mai, cu un Afterday Party in Diesel Club, la care vor mixa: Optick, Jay Bliss, Sebo si Das Komitee.
48H. Festivalul 48H, cel mai mare eveniment de breakbeat din Romania, a ajuns la editia a cincea. De data aceasta, pe strandul Rainbow din Timisoara vor fi doua scene, dintre care una va ""alimenta"" pe timpul zilei cu soul, funk, nu-jazz si hip-hop. Invitati de renume: Agent MC, Cypher, Dan Bazix, Down, Dubase, Dudu, Hazee, Klin, Leizaboy, Mr.H, Phoneme, Pristvi, Rapala, Roli Breaker, Seb, Seba1394, Sensorship, Shull & Colin, Snow, mc Tina si WRK. Trei zile, 40 RON, distractie garantata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.