Recursul declarat de hip-hoperul Tudor Sisu si de ""colegii"" sai de dosar impotriva arestarii preventive nu a putut fi judecat ieri la Curtea de Apel Bucuresti, pentru ca doi dintre inculpati nu au fost adusi din detentie la instanta, iar alti cinci
Recursul declarat de hip-hoperul Tudor Sisu si de ""colegii"" sai de dosar impotriva arestarii preventive nu a putut fi judecat ieri la Curtea de Apel Bucuresti, pentru ca doi dintre inculpati nu au fost adusi din detentie la instanta, iar alti cinci nu s-au prezentat nici pana acum pentru executarea mandatelor de incarcerare.
URMARITI. Directia Cercetari Penale din cadrul Inspectoratului General al Politiei a comunicat ieri instantei ca Vasile Costache, Daniel Nica, Gigi Bucur, Teodora Alina Florescu si Gheorghe Ionita sunt de negasit, dar ca au fost dati in urmarire generala. Cei cinci inculpati au fost si ei retinuti in urma cu o saptamana de procurori, dar au avut posibilitatea de a pleca liberi de la Tribunalul Bucuresti, pentru ca in timpul procesului prelungit de acum o saptamana le-au expirat ordonantele de retinere. Avocatul Teodorei Florescu a sustinut ieri ca aceasta nu a mai fost vazuta de nimeni dupa ce a plecat de la Tribunal, la 18 mai.
De asemenea, instanta a cerut ieri si sprijinul Jandarmeriei Romane pentru a lamuri situatia unuia dintre inculpati, Rolando Vasile Lepadatu. Acesta a sustinut in fata judecatorilor ca si-a dat demisia din Jandarmerie, dar in acelasi timp a declarat ca ar fi in concediu medical. Cei 17 inculpati sunt acuzati de traficarea a zeci de kilograme de droguri de mare risc, dupa ce au fost monitorizati timp de sase luni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.