Dupa un control medical amanuntit, fundasul stelist George Ogararu a semnat marti seara un contract pe patru ani cu Ajax Amsterdam. Stelistul va fi coleg cu Mitea de la 1 iulie, data de la care intra in vigoare intelegerea sa cu ""lancierii"". PRE
Dupa un control medical amanuntit, fundasul stelist George Ogararu a semnat marti seara un contract pe patru ani cu Ajax Amsterdam. Stelistul va fi coleg cu Mitea de la 1 iulie, data de la care intra in vigoare intelegerea sa cu ""lancierii"".

PREZENTARE. Imediat dupa semnarea contractului, clubul olandez si-a prezentat noua achizitie pe site-ul oficial. Intr-un articol ilustrat cu doua fotografii ale lui Ogararu in tricoul viitoarei sale echipe este prezentat palmaresul romanului, neuitandu-se faptul ca a debutat la nationala chiar impotriva Olandei. ""Ajax este un club mare, unul dintre cele mai importante din Europa. Au cucerit numeroase trofee in trecut si oricine viseaza sa joace la un asemenea club. Imi doresc sa castigam in fiecare an campionatul si Cupa"", au fost primele declaratii ale stelistului, care a recunoscut ca s-a sfatuit cu Chivu, fost capitan al ""lancierilor"", inainte de a semna: ""Mi-a spus ca Ajax este o alegere buna. Cu Mitea m-am intalnit de cateva ori la echipa nationala. Sper ca ma va ajuta sa ma acomodez mai usor aici"".
DETALII. Steaua va primi pentru acest transfer 3 milioane de euro. ""Faptul ca Ogararu nu a fost convocat de selectionerul Romaniei si nici nu facea parte din circuitul echipei nationale, dar a fost transferat de un club de talia lui Ajax face ca lovitura noastra manageriala sa fie cu atat mai reusita"", a declarat pe site-ul oficial al clubului managerul general, Mihai Stoica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.