""Mi-a facut placere sa-l cunosc si sa lucrez cu un mare interpret, cu un mare om care a stiut sa respecte publicul. La el costumul pus la patru ace si pantofii de lac erau nelipsiti cand urca pe scena. Un artist de o corectitudine si o punctualitate
""Mi-a facut placere sa-l cunosc si sa lucrez cu un mare interpret, cu un mare om care a stiut sa respecte publicul. La el costumul pus la patru ace si pantofii de lac erau nelipsiti cand urca pe scena. Un artist de o corectitudine si o punctualitate desavarsita. A transmis spectatorilor emotie, dragoste si respect, asa cum numai el stia"", isi aminteste Ionel Tudor despre Dan Spataru. Renumitul compozitor pregateste, impreuna cu Big Band-ul Radio, spectacolul ""In memoriam Dan Spataru"", un concert 100% live, care va avea loc la 27 mai, ora 20:00, la Sala Palatului. ""La inceputul carierei mele i-am incredintat lui Dan Spataru o piesa, «La cinci si jumatate». De atunci am devenit buni prieteni. Ma suna chiar si seara, tarziu, si imi spunea ca vine din strainatate, sa mergem undeva, sa iesim la un pahar. Imi spunea doar atat: «Ioane, maine ajung». Si mergeam intr-un local, aveam noi un loc preferat"", povesteste Ionel Tudor.
INVITATI. Angela Similea, Corina Chiriac, Adrian Daminescu, Marina Voica, George Nicolescu, Anastasia Lazariuc, Doina Spataru, Pompilia Stoian, Ilie Micolov, Mihai Constantinescu, Cornel Constantiniu, Alexandru Jula si Horia Moculescu vor interpreta melodii ale lui Dan Spataru, iar Catalin Crisan va canta celebrele ""Drumuri"" ale indragitului artist. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.