Lovitura de teatru la cel mai mare festival al romanilor: TVR i-a taiat coarnele Cerbului anul acesta. Cu tot cu buget. Altfel spus, in 2006 Cerbul de Aur nu va mai fi organizat, deoarece postul public a anuntat ca deruleaza alte proiecte de anve
Lovitura de teatru la cel mai mare festival al romanilor: TVR i-a taiat coarnele Cerbului anul acesta.

Cu tot cu buget. Altfel spus, in 2006 Cerbul de Aur nu va mai fi organizat, deoarece postul public a anuntat ca deruleaza alte proiecte de anvergura. ""In 2006 avem mai multe proiecte importante - TVR 50, o alta campanie de mare amploare care va incepe la 27 mai 2006 si se va desfasura pana la sfarsitul anului, sunt in productie mai multe seriale si filme achizitionate in urma concursului de scenarii. Dintre aceste evenimente, Junior Eurovision Song Contest, care se va desfasura in decembrie 2006, la Bucuresti, este cel mai solicitant. Am discutat cu echipa care a fost la Atena, la Eurovision Song Contest, si am tras concluzia ca evenimentul gazduit de noi in decembrie trebuie sa beneficieze de conditii tehnice si de productie cel putin la fel de bune ca acelea de la Atena. Asadar, ne vom concentra toata atentia asupra acestui concurs, care este un pas important facut de Romania in Europa"", a declarat presedintele-director general al TVR, Tudor Giurgiu.
DECLARATII. TVR a anuntat la sfarsitul anului trecut ca are in vedere reinventarea festivalului Cerbul de Aur, organizat la Brasov, perioada propusa pentru derularea evenimentului fiind 21-23 iulie 2006. Bugetul alocat initial era de 400.000 de euro, urmand ca alte sume necesare sa fie obtinute din sponsorizari si alte surse. Iata insa ca TVR a intors-o ca la Ploiesti si ne-a confirmat ca, de data aceasta, ramanem fara Cerbulache. Mai mult decat atat, Dan Manoliu a subliniat: ""Altcineva nu poate organiza Cerbul de Aur, fiindca acesta este un brand al TVR. Poate doar sa-i spuna altfel, «Cerbul mai mic»"". Speranta ramane insa. Pentru la anul. Televiziunea Romana a decis ca festivalul Cerbul de Aur editia 2007 sa aiba loc unde s-a nascut, adica la Brasov. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.