Daca la editiile anterioare ale Galei Pantene Beauty Awards, Sala Mare a Teatrului National a fost arhiplina, iata ca, marti seara, lucrurile nu au mai stat intocmai. Si asta pentru ca multe vedete au ales sa petreaca la un chef organizat, in par
Daca la editiile anterioare ale Galei Pantene Beauty Awards, Sala Mare a Teatrului National a fost arhiplina, iata ca, marti seara, lucrurile nu au mai stat intocmai.

Si asta pentru ca multe vedete au ales sa petreaca la un chef organizat, in paralel, de Europa FM. La ""Pantene Beauty Awards"" au fost premiate si doua
VIP-uri insarcinate: Amalia Nastase si Irina Marinescu. Amalia a urcat singura pe scena pentru a primi ""Premiul Stil in Cuplu"", deoarece al ei sot, fostul tenisman Ilie Nastase, a onorat invitatia la celalalt eveniment. Mihaela Radulescu le-a oferit premii si altor nume sonore precum: Catalin Botezatu, Razvan Lucescu, Daniel Ciobanu, Venera Arapu, Monica Barladeanu, Elena Baguci, etc. (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.