Marcia Cross se casatoreste la vara Actrita Marcia Cross (Bree Van De Kamp din serialul ""Neveste disperate"") se pregateste sa devina nevasta si in viata de zi cu zi. Desigur, nu disperata. Pe un site cu cadouri de nunta au aparut numele ei si al

Marcia Cross se casatoreste la vara

Actrita Marcia Cross (Bree Van De Kamp din serialul ""Neveste disperate"") se pregateste sa devina nevasta si in viata de zi cu zi. Desigur, nu disperata. Pe un site cu cadouri de nunta au aparut numele ei si al iubitului sau, omul de afaceri Tom Mahoney, si o lista de ""preferinte"". Cei doi isi doresc daruri exclusiv de la magazinul Gearys din Beverly Hills, unde un singur pahar pentru vin costa 155 de dolari. Nu se stie sigur daca viitorii insuratei chiar si-au postat doleantele sau cineva le-a facut o farsa. Cert este ca cei doi urmeaza sa faca nunta in aceasta vara, insa nu au precizat o data sigura.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.