antrenorul echipei de handbal HCM Constanta A reusit eventul cu H.C. Minaur Baia Mare, in 1999 si cu Fibrexnylon Savinesti, in 2002 si in 2003. In 2004 a castigat Cupa Romaniei cu Fibrexnylon Savinesti. De cativa ani incoace, antrenorul de han
antrenorul echipei de handbal HCM Constanta
A reusit eventul cu H.C. Minaur Baia Mare, in 1999 si cu Fibrexnylon Savinesti, in 2002 si in 2003.
In 2004 a castigat Cupa Romaniei cu Fibrexnylon Savinesti.

De cativa ani incoace, antrenorul de handbal masculin Aihan Omer este o garantie catre succes. El este considerat cel mai valoros tehnician din Romania. In sezonul acesta, echipa condusa de Omer, HCM Constanta, a dominat clar handbalul masculin. A castigat Cupa Romaniei reusind, astfel, sa realizeze eventul, dupa ce a castigat si campionatul, fara a inregistra vreo infrangere. Aihan Omer considera ca formatia sa a scris o pagina de istorie pentru handbalul constantean, reusind sa castige si Cupa si campionatul pentru prima data in istoria orasului. Tehnicianul este extrem de fericit ca aceasta performanta s-a realizat cu el pe banca. Omer i-a felicitat pe elevii sai ca au luptat pana in ultima clipa si pentru ca au crezut in sansa lor, demonstrand inca o data ca sunt cei mai buni. Pentru dubla performanta realizata pe banca tehnica a formatiei de handbal masculin HCM Constanta, Jurnalul National il declara pe Aihan Omer ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.