Primul transfer important al sezonului il are in prim-plan pe fundasul dreapta stelist, George Ogararu, pentru care Ajax Amsterdam va plati aproximativ 3 milioane de euro. Ieri, jucatorul ros-albastrilor a efectuat vizita medicala alaturi de

Primul transfer important al sezonului il are in prim-plan pe fundasul dreapta stelist, George Ogararu, pentru care Ajax Amsterdam va plati aproximativ
3 milioane de euro.

Ieri, jucatorul ros-albastrilor a efectuat vizita medicala alaturi de lotul condus de Henk Ten Cate, prilej cu care a si semnat contractul cu gruparea olandeza. Ogararu va avea un salariu anual de 800.000 de euro si va fi coleg cu Nicolae Mitea.
RECOMANDAT. Conform presei olandeze, cei de la Ajax doresc sa-i intocmeasca fostului stelist un contract pe cinci ani. ""Deoarece Ogararu nu are impresar, Cristi Chivu l-a ajutat sa obtina un salariu bun, i-a spus cu cine sa vorbeasca si in ce mod"", a dezvaluit Gigi Becali. Presa batava informeaza ca liderii Ajaxului au cerut referinte actualului stoper al Romei, care a evoluat pe Amsterdam Arena intre 1999 si 2003.
SOSIRI. In locul lui Ogararu se pare ca Steaua l-a acontat deja pe fundasul dreapta al Jiului Petrosani, Alexandru Badoiu, cel care a impresionat in meciul Dinamo - Jiul (1-1), din tur. Gigi Becali are insa ganduri mult mai mari si a declarat ca il va oferta pe rapidistul Daniel Niculae. ""Daca el vrea, voi plati clauza de 3,3 milioane de euro. Baiatul abia asteapta sa scape de Copos. La Steaua ar incasa un salariu de trei ori mai mare si ar juca in Liga Campionilor. Daca nu va pleca in strainatate, va veni la Steaua.""

""E CIRC!""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.