Pentru a scapa de retrogradare, moldovenii mai au nevoie de un singur punct, care ar putea fi obtinut etapa urmatoare, la Bacau. In conditiile in care vasluienii isi vor indeplini obiectivul in fieful lui Dumitru Sechelariu, bun prieten cu Adrian
Pentru a scapa de retrogradare, moldovenii mai au nevoie de un singur punct, care ar putea fi obtinut etapa urmatoare, la Bacau.

In conditiile in care vasluienii isi vor indeplini obiectivul in fieful lui Dumitru Sechelariu, bun prieten cu Adrian Porumboiu, jucatorii antrenati de Mircea Rednic ar putea aborda mai relaxati meciul cu Steaua, din ultima etapa.
CORECTI. Vedeta lui FC Vaslui, Valentin Badea (foto), a respins orice aranjament la meciul cu formatia antrenata de Cosmin Olaroiu. ""Cu siguranta ca domnul Adrian Porumboiu ne va propune o prima foarte mare la meciul cu Steaua. Nu putem sa ii refuzam banii. In plus, vrem sa invingem o echipa mare si la Vaslui, ca sa le dam suporterilor un motiv de bucurie"", a declarat Badea, 23 de ani, autorul a sapte goluri in actuala editie de campionat. De asemenea, si finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a respins ipoteza unui blat cu Steaua. ""Eu voi face tot posibilul pentru ca Vasluiul sa castige meciul cu Steaua.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.