La numai doua zile de la plecarea in SUA, nationala Romaniei va sustine azi primul meci din cadrul contestatului turneu american, tricolorii urmand sa intalneasca in aceasta dimineata, cu incepere de la ora 6:00 (ora Romaniei), reprezentativa Uruguay

La numai doua zile de la plecarea in SUA, nationala Romaniei va sustine azi primul meci din cadrul contestatului turneu american, tricolorii urmand sa intalneasca in aceasta dimineata, cu incepere de la ora 6:00 (ora Romaniei), reprezentativa Uruguayului.

ISTOVITI. Zborul spre coasta Californiei a durat nu mai putin de 15 ore, obosindu-i pe elevii lui Piturca, acestia plecand nedormiti inca din tara, din cauza orei foarte matinale la care s-a decolat. Totusi, aceasta a fost varianta fericita a unui voiaj catre Los Angeles, pentru ca lotul a calatorit la bordul unei curse charter. In caz contrar, prin intermediul curselor de linie, aceeasi distanta ar fi putut fi parcursa intr-un interval dublu de timp. Delegatia Romaniei a fost cazata de organizatori la un hotel de patru stele, de unde Mutu&Co. pot admira portul din Los Angeles si Oceanul Pacific. Imediat dupa meciul de azi cu Uruguay, reprezentativa Romaniei se va indrepta tot pe calea aerului spre Chicago, oras unde exista cea mai numeroasa comunitate romaneasca de pe teritoriul SUA. Aici, nationala va fi practic divizata in doua pe parcursul zilei de sambata, cand sunt programate doua meciuri. Mai intai, la ora 4:00 (ora Romaniei), o echipa formata preponderent din jucatorii proveniti din campionatul intern va intalni selectionata Irlandei de Nord, pentru ca la ora 22:30 (ora Romaniei), stranierii sa evolueze contra Columbiei. In ceea ce priveste meciul din aceasta dimineata, cu Uruguay, istoria intalnirilor directe contabilizeaza trei partide, prima in 1930, la CM organizat chiar pe terenul ""celestilor"". Sud-americanii s-au impus cu 4-0, pentru ca in 1966 sa ne razbunam, invingandu-i cu 1-0 intr-un meci amical, la Bucuresti. De asemenea, un an mai tarziu am terminat la egalitate, 1-1, la Montevideo.

STRANIERI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.