Un bestseller despre Apocalipsa Aparut la Editura Nemira, ""Codul Bibliei"" se vrea o relatare completa despre o descoperire stiintifica ce ar putea schimba lumea. Sau, cel putin, asa sustine autorul Michael Drosnin. Jurnalist la Washington Post s

Un bestseller despre Apocalipsa

Aparut la Editura Nemira, ""Codul Bibliei"" se vrea o relatare completa despre o descoperire stiintifica ce ar putea schimba lumea. Sau, cel putin, asa sustine autorul Michael Drosnin. Jurnalist la Washington Post si Wall Street Journal, Drosnin, un laic convins, a inceput sa cerceteze Biblia in 1992, dupa o intalnire cu matematicianul israelit Eliyahu Rips. Doi ani mai tarziu, el pretinde ca a gasit un cod care prevestea asasinarea premierului Ytzak Rabin. Drosnin il previne pe Rabin si este convins de adevarul observatiilor sale cand, anul urmator, Rabin este asasinat.

VOLUMELE. In 1997, Drosnin publica faimosul volum ""Codul Bibliei"" (al doilea urma sa fie scris abia in 2002). In esenta, cartea ne spune ca putem prezice viitorul, descifrand codul Bibliei, dar totodata, ca acesta poate fi afectat de actiunile noastre. Cartea sugereaza, de asemenea, ca o forta superioara a scris Biblia, iar codul contine detalii ale Apocalipsei care ar urma sa vina intre 1998 si 2006.

DECLARATIE. ""Fara sa fac referire la Biblie, exact acelasi lucru l-am spus si eu fiecarui lider al lumii"", spune autorul. ""Am afirmat mereu: codul Bibliei enunta posibilitati, nu evenimente prestabilite. Ceea ce am facut noi a determinat ceea ce s-a intamplat. Codul Bibliei nu prezice ca vom pieri cu totii in 2006. Este un avertisment ca am putea muri toti in 2006 daca nu schimbam viitorul. Soarta ne va fi stabilita de ceea ce facem aici si acum, pe Pamant.""

SEMNALE EDITORIALE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.