Lansarea mult asteptata a sistemului de operare Windows Vista (fost nume de cod Longhorn) a fost reprogramata pentru ianuarie 2007. Inca de la primele versiuni de beta-test oferite de compania Microsoft, utilizatorii au fost mirati de gradul de s
Lansarea mult asteptata a sistemului de operare Windows Vista (fost nume de cod Longhorn) a fost reprogramata pentru ianuarie 2007.

Inca de la primele versiuni de beta-test oferite de compania Microsoft, utilizatorii au fost mirati de gradul de solicitare hardware din partea noului sistem de operare. Compania lui Bill Gates a prezentat oficial in ce mod trebuie sa ne echipam computerul pentru a putea rula Vista (asta daca nu preferati versiunile mai vechi sau un alt sistem de operare).
In principiu exista doua ""variante"": Windows Vista Capable PC si Vista Premium Ready PC. Pentru ""Capable"", dotarile minime ale computerului sunt: procesor la 800 MHz, 512 MB RAM, placa video de 128 MB. Pentru ""Premium"": CPU la 1 GHz, 1 GB RAM si spatiu pe hard de 15 GB.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.