A recunoscut! - Györfi calca stramb Desi pozase in femeie singura si neajutorata, iata ca Daniela Györfi (foto) revine cu declaratii incendiare, recunoscand ca are, de cinci ani, un iubit. Atunci cine era barbatul pe care l-au
A recunoscut! - Györfi calca stramb
Desi pozase in femeie singura si neajutorata, iata ca Daniela Györfi (foto) revine cu declaratii incendiare, recunoscand ca are, de cinci ani, un iubit. Atunci cine era barbatul pe care l-au surprins fotografii, anul trecut, in patul blondei? Si cu fotograful Gabriel Hennessey ce a avut? Ca si dupa el suspina Daniela in urma cu vreo doi ani. Noroc ca tot ea vine cu lamuriri: ""Nu sunt usa de biserica, mai calc si stramb, dar intotdeauna revin la iubitul meu. Si asta se intampla doar cand imi vine mintea la cap"". (Simona Ecovoiu)
Eurovision 2006 - Moldova e harnica
43 de artisti din Moldova s-au inscris la preselectia pentru concursul Eurovision din acest an. Doar 25 dintre ei vor intra in cele doua etape de preselectie, de la 4 si 25 februarie. Anuntul a fost facut de Vasile Duca, director comercial al Companiei Tele-Radio Moldova si conducator al grupului ""Eurovision-2006"", citat de Basa Press si www.music.md. Ministerul Finantelor va aloca Companiei ""Tele-Radio Moldova"", din fondul Guvernului, 175.000 de lei moldovenesti pentru achitarea taxei de participare la concursul Eurovision 2006. (Dana Cobuz)
De colectie - Spatar, fara egal
Fidela stilului Ra€™na€™B, Cristina Spatar a scos bani din buzunar, a cumparat compozitii si, dupa doi ani de absenta din standurile muzicale, revine cu cel de-al treilea sau album, ""Fara egal"". O colectie de piese de dragoste inspirate din propria poveste de amor cu italianul Mirco, dupa cum zice ""printesa"", colectie pe care o prezinta astazi, de la ora 21:00, in Club Bonsai. (D.C.)
Fara Sistem - Simona Nae, in album
Una dintre fostele voci ""inchiriate"" ale trupei Sistem, Simona Nae, are si ea, in sfarsit, un album. Primul ei material discografic ii poarta numele, acesta fiind singurul liant intre cei patru compozitori - Marius Moga, Bogdan Popoiag, Robby G. si Dani Guti - care i-au oferit 16 piese spre interpretare. Primul extras pe single, ""Spune-mi cine"", este o creatie - ati ghicit! - a lui Marius Moga. (D.C.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.