Trei VIP-uri sunt cazute in cap la propriu. Din fericire, s-au ales doar cu cateva cucuie. Au trecut, cu apa rece! Mirabela Dauer a recunoscut ca si ea a patit-o in anii de scoala pe cand practica gimnastica: ""Am cazut de la paralele, direct in
Trei VIP-uri sunt cazute in cap la propriu. Din fericire, s-au ales doar cu cateva cucuie. Au trecut, cu apa rece!


Mirabela Dauer a recunoscut ca si ea a patit-o in anii de scoala pe cand practica gimnastica: ""Am cazut de la paralele, direct in cap, in timpul unor antrenamente. Si m-am speriat atat de tare incat am renuntat la sport. M-am ales cu un cucui zdravan"".
IN BECI. Si Zina Dumitrescu are astfel de amintiri, de pe vremea cand activa ca fotomodel: ""Din cauza emotiilor, dar si a reflectoarelor, am alunecat de pe podiumul de prezentare si m-am lovit cu capul de podea"". Ei, cat il priveste pe Emil Boc, primarul Clujului, el ne-a facut o demonstratie de cascadorie, in direct, in urma cu trei ani, la emisiunea lui Andrei Gheorghe: ""M-am speriat ingrozitor cand am vazut ca invitatul meu a cazut in beciul adanc de patru metri. N-am stiut ce sa mai fac, am strigat sa bage publicitate"", spune Andrei. Boc s-a ales cu contuzii la cap, dar si la soldul stang: ""Scena trebuia prevazuta cu o bara de protectie. A fost montata abia dupa isprava mea"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.