Delegatia echipei reprezentative a decolat ieri-dimineata la ora 7:00 spre destinatia Los Angeles, via Paris. Zborul pana in SUA a durat aproximativ 16 ore, iar escala din capitala Frantei a fost una de circa o ora. Primul meci al turneului ameri
Delegatia echipei reprezentative a decolat ieri-dimineata la ora 7:00 spre destinatia Los Angeles, via Paris.

Zborul pana in SUA a durat aproximativ 16 ore, iar escala din capitala Frantei a fost una de circa o ora. Primul meci al turneului american, contra Uruguayului, de la Los Angeles, este programat miercuri dimineata, la ora 6:00 (ora Romaniei), fiind transmis in direct de TVR 1.
LOT. Accidentat in partida cu Steaua, atacantul Sportului, Ionut Mazilu, a fost inlocuit cu rapidistul Mugurel Buga. Din lotul anuntat initial mai lipsesc Razvan Rat si Ciprian Marica, ambii accidentati. ""Este un turneu binevenit pentru echipa nationala, insa greu si obositor. Vizam in primul rand o coeziune mai mare a echipei. Nu mergem sa pierdem in Statele Unite, rezultatele au importanta lor si sunt interesante"", a declarat inaintea plecarii presedintele FRF, Mircea Sandu. Extrem de somnorosi, jucatorii au evitat sa acorde declaratii presei, grabindu-se sa-si incheie formalitatile vamale si sa se imbarce in aeronava.
SCEPTICISM. Aflat la prima convocare dupa scandalul cu selectionerul, capitanul Stelei, Mirel Radoi, s-a aratat sceptic in privinta viitorului echipei nationale: ""Nu se va mai intampla ca echipa Romaniei sa ajunga unde a fost «generatia de aur» in 1994. Niciodata nu se va mai intampla, poate doar sa reusim calificarea la turneele finale. Nu mai sunt talente. Nu ne putem compara cu acea generatie"", a spus Radoi. Iata si lotul care a facut deplasarea in SUA: Lobont, D. Coman - portari; Contra, V. Badoi, Maftei, Tamas, Iencsi, D. Goian, P. Stoica, Pulhac - fundasi; Ov. Petre, Radoi, Oprita, Nicolita, Bostina, Cocis, T. Balan, Soava - mijlocasi; Mutu, M. Niculae, Buga si D. Niculae - atacanti. In primul meci al turneului, Uruguay - Irlanda de Nord, 1-0 (Estoyanoff, minutul 33). Meciurile Romaniei cu Irlanda de Nord si cu Columbia se joaca la Chicago.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.