Asa cum Jurnalul National a anuntat inca din 14 aprilie (foto), actualul tehnician al lui FC Vaslui, Mircea Rednic, va deveni din vara antrenor principal la Dinamo. Ieri dupa-amiaza, actionarii alb-rosiilor au avut programata o sedinta la sala de
Asa cum Jurnalul National a anuntat inca din 14 aprilie (foto), actualul tehnician al lui FC Vaslui, Mircea Rednic, va deveni din vara antrenor principal la Dinamo.

Ieri dupa-amiaza, actionarii alb-rosiilor au avut programata o sedinta la sala de sub tribuna oficiala a stadionului din Stefan cel Mare, cu prilejul careia s-a oficializat instalarea lui Rednic. De asemenea, se pare ca ""Puriul"" a inceput deja sa-si faca planuri de viitor, confesandu-se deja unor apropiati ca este deja numit antrenor la Dinamo. Conform informatiilor publicate de ziarul nostru si saptamana trecuta, Rednic este sustinut de cei mai influenti lideri dinamovisti, Cristi Borcea, Gigi Netoiu si Vladimir Cohn, acestia reusind sa-si impuna preferintele in fata taberei conduse de presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea. Joia trecuta, acesta se intalnise intr-un restaurant bucurestean cu Razvan Lucescu, pe care si-l dorea antrenor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.