Deputatii au preocupari inedite, ei fiind interesati sa afle cat mai multe despre subiecte precum spatiul cosmic sau dezvoltarea Africii. In acest sens, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri deplasarea peste hotare a mai multor d
Deputatii au preocupari inedite, ei fiind interesati sa afle cat mai multe despre subiecte precum spatiul cosmic sau dezvoltarea Africii.

In acest sens, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri deplasarea peste hotare a mai multor deputati la evenimente ce au astfel de teme. Deputatii Dorin Liviu Nistoran (PD) si Mircea Valer Pusca (PNL) vor participa, in perioada 12-14 iunie, la Conferinta interparlamentara europeana privind spatiul cosmic, ce va avea loc la Bruxelles. Cheltuielile pentru deplasarea si participarea celor doi deputati la acest eveniment urmeaza sa fie suportate de Camera Deputatilor. Deputatii Petru Vlase (PSD), Stefan Glavan (PC) si Petru Movila (PD) au primit si ei acordul conducerii Camerei pentru a participa intre 23 si 27 mai la un seminar privind rolul parlamentarilor in dezvoltarea Africii, desfasurat in Capetown. Cei doi vor primi diurna completa si li se va deconta costul biletelor de avion, precum si al cazarii la hotel pentru cele cinci nopti aferente evenimentului. Nu in ultimul rand, deputatii Ioan Buda (PSD) si Pantelimon Manta (PC) vor fi prezenti, in perioada 1-3 iunie, la conferinta internationala ""Rugaciunea berlineza"", desfasurata la Berlin, cu tema ""Responsabilitatea in fata lui Dumnezeu si a oamenilor"". Secretarul Camerei, Victor Ponta, a declarat ca Biroul Permanent nu le-a aprobat acestora decontarea cheltuielilor, respectiv taxa de participare de 240 de euro de persoana si cheltuielile aferente (transport, cazare si diurna). (Carmen Vintila)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.