Ieri a fost ziua memoriilor in razboiul deschis pentru titlul de campioana. Rapid si CFR Cluj s-au plans la LPF, in vreme ce Gigi Becali si-a continuat tirada.

Duelul verbal intre candidatele la titlu a provocat si o reactie a DNA-ului, care spune ca s-a autosesizat, fara sa demareze insa vreo ancheta.
CERERE. La o zi dupa meciurile din Regie si de la Dej, patronul Stelei, Gigi Becali, a devenit si mai dur. ""A fost directie de sus sa bata Rapidul si ei vorbesc de blaturi. Sa-i cheme DNA-ul sa declare baietii de la Cluj ce le-a zis presedintele Muresan si-i platesc eu pana la finalul carierei. Daca se dovedeste ceva, Rapidul sa fie retrogradata!"", a tunat si fulgerat Becali.
MEMORII. Iritate de acuzele dinspre Ghencea, conducerile cluburilor CFR Cluj si Rapid au depus ieri memorii la LPF impotriva Stelei. ""Comisia de Disciplina trebuie sa analizeze acest caz. Acum de ce dovezi mai e nevoie cand spune ca meciul a fost blat? A vorbit, acum sa aduca probe. Cine vorbeste fara nici o logica sa plateasca"", a spus Dinu Vama.

CLUJENII EXPLICA