Delegatia Permanenta a PNL Prahova a adoptat o rezolutie in care condamna iesirile publice ale fostului presedinte al partidului, Theodor Stolojan, calificandu-i atitudinea ca ""inoportuna privind stabilitatea politica din Romania si daunatoare imagi
Delegatia Permanenta a PNL Prahova a adoptat o rezolutie in care condamna iesirile publice ale fostului presedinte al partidului, Theodor Stolojan, calificandu-i atitudinea ca ""inoportuna privind stabilitatea politica din Romania si daunatoare imaginii si credibilitatii PNL"".

In opinia membrilor Delegatiei Permanente a PNL Prahova, refuzul lui Stolojan de a-si motiva si justifica actiunile din ultimul timp in fata organizatiei din care face parte este regretabil si de neinteles. In rezolutia data publicitatii, sambata, PNL Prahova isi exprima sustinerea fata de actualul Guvern si arata ca orice actiune potrivnica obiectivelor propuse de structurile guvernamentale si administrative este condamnabila si se situeaza in afara PNL.
PRECEDENT. Theodor Stolojan nu a participat joi la intalnirea cu liderii PNL Bucuresti, desi fusese invitat la discutii si anuntase ca va da curs invitatiei. PNL Bucuresti a adoptat o rezolutie in care dezaproba luarile de pozitii publice ale consilierului prezidential Theodor Stolojan si aprecia ca lipsit de eleganta refuzul acestuia de a se intalni cu liderii filialei, punand astfel la indoiala loialitatea si solidaritatea acestuia fata de formatiunea liberala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.