""Bancarii"" au infirmat suspiciunile de blat, trimitand echipa din Targu Jiu cu un picior in Divizia B. Dupa meci, presedintele Constantin Iacov a recunoscut ca echipa sa a fost stimulata de contracandidatele Pandurilor la evitarea retrogradarii
""Bancarii"" au infirmat suspiciunile de blat, trimitand echipa din Targu Jiu cu un picior in Divizia B.

Dupa meci, presedintele Constantin Iacov a recunoscut ca echipa sa a fost stimulata de contracandidatele Pandurilor la evitarea retrogradarii. ""Noi suntem un club bogat, avem trei sponsori importanti, Porumboiu, Rednic si Simota, care impreuna ne-au oferit 60.000 de dolari. Inainte de meci am avut o discutie cu jucatorii si toti au fost de acord ca sa donam banii pentru victimele inundatiilor"", a spus Iacov. ""Au fost presi-uni mari, ba ca dam meciul, ba ca jucam pentru altii. Suntem o echipa curata. Am jucat pe o prima de 500 de dolari si doar acei bani ii vreau"", a spus si capitanul Ovidiu Burca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.