Bugetul alocat in acest an de Televiziunea Romana pentru Eurovision s-a ridicat la 180.000 de euro. Atat i-a costat pe romani performanta lui Mihai Traistariu de la Atena. Desi s-a clasat doar pe locul patru, el a obtinut cel mai bun punctaj din isto

Bugetul alocat in acest an de Televiziunea Romana pentru Eurovision s-a ridicat la 180.000 de euro. Atat i-a costat pe romani performanta lui Mihai Traistariu de la Atena. Desi s-a clasat doar pe locul patru, el a obtinut cel mai bun punctaj din istoria participarii tarii noastre.

Sa se fi intors Europa cu jos-n sus? Un concurs european de muzica ""usoara"" sa fie castigat de rockeri?! Finlandezii au participat intr-o doara la Eurovision, nesperand ca europenii ii vor vota ""hard""! Va dati seama cum se simt acum finlandezii? Rockerii sa le aduca Eurovisionul acasa...
""DI TATI"". Pentru prima data in istoria campionatului european de muzica, niste rockeri suparati castiga marele trofeu, din argint, in forma de coloana greceasca. Diavolul Lordi a primit cu ""Hard rock Aleluia"" 292 de puncte! Daca anul trecut am avut parte de un Eurovision-manea, anul acesta la Atena am avut ""di tati""! De la muzica orientala (Turcia, Armenia), pana la a capp...la (Letonia), muzica country (Germania), twist (Danemarca) etc.

Au fost multe piese bune, multe voci la fel de bune, dar ce sa-i faci daca ""Dracul finlandez"" a cucerit continentul! Pacat ca Romania n-a prins macar locul doi, pe care-l merita cu prisosinta. Mihai Traistariu a fost ""evaluat"" la 172 de puncte, primind astfel locul patru. Nu-i rau, dar se putea mult mai bine. Daca am fi avut vecini care sa dea pe Romania mai mult de... 2 puncte, Mihai Traistariu ar fi prins un loc pe podium. ""Chiar nu se prinde nimeni de sistemul acesta al votului regional? Practic, rezultatele concursului se stiu din start. Exista cateva tari abonate la finala, fara ca reprezentantul sa aiba ceva de spus. Rasare cate o melodie sau o prezenta scenica ciudata si in rest acelasi vot. Azi pariam cine va vota Ucraina sau Serbia si constatam ca nici jocul asta nu mai era interesant. Stiam cu totii rezultatul. Pacat de vocea deosebita a lui Mihai irosita in prostia asta de concurs matrice! Nu putem decat sa-i multumim pentru prestatia deosebita si sa speram ca la anul mai multi dintre noi isi vor lua concedii in strainatate ca sa asiguram un vot mai bun pentru reprezentantul nostru"". Aceasta ""analiza"" ii apartine unui cititor, care a lasat mesajul pe site-ul nostru.

ALELUIA! Lordi a castigat ceea ce nici un rocker nu si-a dorit vreodata: Eurovisionul


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.