Tabloidul Sun a publicat stirea ca Richards ar fi fost operat din nou, in urma unor complicatii. Purtatorul de cuvant al grupului Rolling Stones, familia chitaristului si fun clubul european au negat insa, spunand raspicat ""nu a existat a doua
Tabloidul Sun a publicat stirea ca Richards ar fi fost operat din nou, in urma unor complicatii.


Purtatorul de cuvant al grupului Rolling Stones, familia chitaristului si fun clubul european au negat insa, spunand raspicat ""nu a existat a doua operatie"". Din mai multe surse rezulta ca Richards e in continuare in Noua Zeelanda, iar procesul de recuperare evolueaza foarte bine. Mai mult, Jo Wood (sotia celuilalt chitarist, Ronnie Wood) a declarat publicatiei Evening Standard urmatoarele: ""Da, Keith a avut un accident, dar este ca un taur, e foarte puternic si va trece si peste asta. Intotdeauna a facut la fel. Se simte bine, de o saptamana repeta zilnic la chitara si sigur va pleca in turneu"".
REPROGRAMARI. Primele concerte, programate la 27 mai - Barcelona, 29 mai - Madrid, 1 iunie - Bruxelles si 3 iunie - Paris, sunt cu siguranta amanate, iar la aceasta ora doar concertul de la Paris a fost reprogramat, la 30 iunie. Cei care si-au luat bilete la vreunul din concertele din Europa pot afla noile date de turneu pe site-ul www.iorr.org, imediat cand vor fi stabilite.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.