Cea mai buna dieta este infometarea? Fals. Organismul percepe foamea ca pe un stres. De aceea transforma in depozite de grasimi chiar si produsele sarace in calorii. Daca persoanele sanatoase se pot infometa cateva ore, in cazul persoanelor c
Cea mai buna dieta este infometarea? Fals. Organismul percepe foamea ca pe un stres.

De aceea transforma in depozite de grasimi chiar si produsele sarace in calorii. Daca persoanele sanatoase se pot infometa cateva ore, in cazul persoanelor care, de exemplu, sufera de afectiuni ale pancreasului infometarea este interzisa categoric.
In cazul femeilor, infertilitatea este de natura genetica? Fals. Daca mama, bunica sau sora dumneavoastra au avut probleme de sanatate si nu au putut sa ramana insarcinate, asta nu inseamna ca veti avea si dumneavoastra aceasta problema.
Apa calda se poate folosi pentru pregatirea mancarii? Fals. Apa care trece prin instalatiile de incalzire se poate altera si poate duce la imbolnaviri. De aceea, apa rece este indicata pentru pregatirea hranei.
Dintii de lapte nu trebuie tratati de medicul stomatolog? Fals. Multi parinti nu-si duc copiii la dentist, gandindu-se ca oricum dintii lor se vor schimba la 6-7 ani. Atentie insa! Dintii de lapte netratati la timp pot provoca dureri serioase, greu de suportat de copil.
Nicotina scade eficienta chimioterapiei in cazul cancerului de plamani? Adevarat. In cazul fumatorilor care au fost diagnosticati cu cancer de plamani si care nu renunta la tigari, chimioterapia nu da rezultate prea bune. S-a demonstrat ca nicotina apara celulele canceroase din actiunea medicamentelor antitumorale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.