Regizor
Varsta: 38 de ani A absolvit Facultatea de Film si Televiziune, Sectia regie de film si tv, in 1995. In 2002 a absolvit Discovery Campus School. Filme regizate: ""Peisaj dupa embargo"" (1997), ""Ultimul «jidan»"
Regizor
Varsta: 38 de ani A absolvit Facultatea de Film si Televiziune, Sectia regie de film si tv, in 1995. In 2002 a absolvit Discovery Campus School. Filme regizate: ""Peisaj dupa embargo"" (1997), ""Ultimul «jidan»"" (1996), ""Hotel Cismigiu"" (1991) etc. Regizorul Florin Iepan l-a rugat pe seful Delegatiei Comisiei Europene, Jonathan Scheele, sa duca un al cincilea stegulet rosu la Bruxelles, pentru a atentiona asupra starii deplorabile a cinematografelor din orasele de provincie ale Romaniei. Inmanarea steguletului a avut loc in timpul conferintei de presa cu ocazia lansarii Festivalului de Film European. Iepan este unul dintre ""ambasadorii"" onorifici ai editiei din acest an a festivalului, care incepe joi la Timisoara. Tanarul regizor a mai mentionat ca, in Timisoara, din sase sali de cinematograf mai sunt doua si ca s-ar putea ca, la urmatoarele editii ale festivalului, din cauza degradarii acestora, sa fie nevoiti sa se mute in alt oras. Pentru semnalul de alarma pe care il trage asupra situatiei dezastruoase a patrimoniului de sali de cinematograf din Romania, Jurnalul National il declara pe Florin Iepan ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.