Accidentat la muschii aductori in timpul returului finalei Cupei Italiei, Inter Milano - AS Roma (3-1), capitanul echipei nationale, Cristian Chivu (foto), ar putea rata prezenta in lotul pe care selectionerul Victor Piturca il va deplasa in SUA, p
Accidentat la muschii aductori in timpul returului finalei Cupei Italiei, Inter Milano - AS Roma (3-1), capitanul echipei nationale, Cristian Chivu (foto), ar putea rata prezenta in lotul pe care selectionerul Victor Piturca il va deplasa in SUA, pentru turneul din 24-27 mai.
""Asteptam raspunsul Romei, sa vedem daca vom putea conta sau nu pe Chivu. Daca nu, trebuie sa prezentam organizatorilor turneului un document oficial din Italia care sa ateste gravitatea accidentarii"", a declarat presedintele FRF, Mircea Sandu. Lotul se va reuni luni, ora 12:30, la Centrul National de la Mogosoaia, decolarea spre Los Angeles urmand a avea loc marti dimineata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.