Sportul - Steaua / Derby intamplator

Batranul stadion din Regie va gazdui maine dupa-amiaza derby-ul de clasament al campionatului. Invingatoarea duelului dintre echipele lui Multescu si Olaroiu va deveni marea favorita la titlu.

Ambele tabere pregatesc fara prea mult zgomot importanta confruntare, iar ambii antrenori vor avea la dispozitie tot ceea ce au mai valoros in loturi.
SANSE. In urma deciziei luate de patronul Vasile Siman, care le-a interzis jucatorilor Sportului dialogurile cu presa, doar antrenorul Gigi Multescu a prefatat partida cu Steaua. ""Este cel mai greu meci pentru noi si e normal sa fie partida sezonului, pentru ca de rezultatul ei depind foarte multe lucruri. Noi avem sansele noastre pe care le vom juca. Nu pot sa spun in procente, dar sunt sanse bune, poate si de 100%, dar depinde numai de noi cum vom reusi sa le materializam"", a declarat tehnicianul alb-negrilor.
REPLICA. Din Ghencea, antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a lasat de inteles ca isi respecta adversarul. ""Vom intalni revelatia acestui sezon, o echipa foarte omogena, cu jucatori buni, tineri, foarte talentati, care nu au presiune asupra lor si se exprima cu lejeritate in teren. Daca invingem, ne vom mari avansul fata de Sportul si poate si fata de Rapid"", a spus tehnicianul ros-albastrilor. ""Oli"" a replicat si atacurilor lansate de Mircea Lucescu. ""Cu tot respectul pentru dansul, nu stiu cat de obiectiv poate fi. E normal sa tina cu fiul sau. Pe vremea lui Ceausescu mai era o echipa, Dinamo, care proceda cam la fel.""

BILETE SI IN GHENCEA