Garda Financiara italiana a scotocit locuinta din Torino a jucatorului roman, in cadrul anchetei privind meciurile trucate din Serie A. Scandalul din fotbalul italian il afecteaza din ce in ce mai mult pe Adrian Mutu. Dupa ce presa peninsulara a d

Garda Financiara italiana a scotocit locuinta din Torino a jucatorului roman, in cadrul anchetei privind meciurile trucate din Serie A.

Scandalul din fotbalul italian il afecteaza din ce in ce mai mult pe Adrian Mutu. Dupa ce presa peninsulara a dezvaluit ca Luciano Moggi a folosit facturi false in transferul romanului, locuinta mijlocasului torinez a fost perchezitionata de Garda Financiara. Cotidianul Liberta scrie ca, in afara de casa lui Mutu, au mai fost perchezitionate resedintele jucatorilor Fabio Cannavaro si Zlatan Ibrahimovici, ale fostului director general, Luciano Moggi, si ale fostului administrator delegat, Antonio Giraudo.
INFORMATII. Ieri, selectionerul Italiei, Marcello Lippi, a fost audiat in cadrul anchetei referitoare la firma de impresariat Gea World. Antrenorul, care a sosit la Procuratura din Roma sub protectia carabinierilor, este interogat in calitate de persoana informata din fotbal. Anchetatorii vor sa afle daca Moggi a facut presiuni asupra sa in ceea ce priveste convocarile la echipa nationala. Presa italiana scrie ca Lippi ar putea fi demis chiar inaintea Cupei Mondiale.

20 DE ARBITRI SUSPENDATI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.