Dupa ce si-a asigurat prezenta in sezonul urmator al Cupei UEFA, cucerind Cupa Romaniei, giulestenii se deplaseaza la Dej, unde au doar varianta victoriei pentru a ramane in lupta pentru titlu.
Lipsit de aportul stoperului Marius Constantin,
Dupa ce si-a asigurat prezenta in sezonul urmator al Cupei UEFA, cucerind Cupa Romaniei, giulestenii se deplaseaza la Dej, unde au doar varianta victoriei pentru a ramane in lupta pentru titlu.
Lipsit de aportul stoperului Marius Constantin, suspendat din cauza unui cartonas galben primit in etapa precedenta, contra Gloriei Bistrita, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, va miza pe Danut Perja pentru a face fata periculosilor atacanti clujeni Tilinca, Anca sau Surdu. NECESAR. Dupa ce tehnicianul alb-visiniilor declarase ca ia in calcul o eventuala despartire de echipa, patronul George Copos a replicat ieri: ""Am discutat si astazi cu Razvan si nu cred ca se pune problema ca el sa plece de la Rapid. De fapt, sunt convins de lucrul acesta. A fost o perioada cand Razvan avea nevoie de Rapid, iar acum a venit o peri-oada cand Rapid are nevoie de el"", a explicat Copos. Fanii rapidisti vor avea la dispozitie cinci vagoane la Acceleratul Bucuresti - Satu Mare (via Dej) pentru deplasarea la Dej. CONCENTRATI. Unul dintre marile pericole pentru poarta rapidistului Danut Coman, ex-brasoveanul Romeo Surdu, asteapta increzator partida de maine dupa-amiaza. ""Ne asteapta un meci foarte greu, mai ales ca Rapidul vine dupa castigarea Cupei Romaniei. Cu toate acestea, vom incerca sa obtinem victoria dupa ce am pierdut in fata Stelei. Nu avem promisa nici o prima de la Steaua sau Dinamo, pentru ca nici nu ne dorim asa ceva. Noi suntem un club serios"", a spus Surdu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.