Viitorul clubului de sub Podul Grant este in ceata. Razvan Lucescu nu stie daca mai ramane sa lucreze cu patronul George Copos. O eventuala despartire a celor doi ar duce si la plecarea presedintelui Dinu Gheorghe.

Castigarea Cupei Romaniei nu i-a aruncat in culmea extazului pe rapidisti. Chiar daca antrenorul Razvan Lucescu a anuntat ca echipa sa nu mai este interesata de titlu, ""pentru ca el este castigat dinainte de Steaua"", giulestenii incearca totusi sa realizeze in premiera eventul.
CHEF. Dupa ce au ridicat trofeul plin cu laptele lui Jean Valvis, jucatorii Rapidului impreuna cu antrenorii si cu conducerea administrativa au petrecut la Restaurantul Quatro Stagione, din Parcul Herastrau. Sarbatoarea s-a intins pana la ora 4 dimineata si la ea a luat parte si antrenorul lui Sahtior Donetk, Mircea Lucescu. De asemenea, nu a lipsit nici portarul lui Ajax Amsterdam, Bogdan Lobont, care inainte de a se transfera in Olanda a aparat poarta Rapidului.
PROBLEME. Razvan Lucescu a obtinut la Rapid primul trofeu din cariera sa de antrenor, aducand clubului de sub Podul Grant cele mai mari performante din istorie. Cu toate acestea, tehnicianul nu este hotarat sa isi continue munca in Giulesti. ""Am trait satisfactii deosebite in acest an petrecut la Rapid, dar cele intamplate la inceputul sezonului mi-au lasat un gust amar si ma fac sa am retineri in ceea ce priveste viitorul meu la aceasta echipa"", a declarat Lucescu Jr. In etapa a doua a turului, dupa ce giulestenii au remizat pe teren propriu cu FC Arges, scor 1-1, patronul George Copos l-a demis pe Razvan din functia de antrenor principal. Vicepremierul a revenit asupra deciziei sale doar dupa ce jucatorii au refuzat sa se mai antreneze.

EVENTUL