Daca ministrul Gheorghe Flutur declara cu emfaza ca la Codlea s-a instaurat carantina totala de miercuri, de la ora 18:00, ieri la pranz nu exista nici o restrictie de circulatie pe DN 1, nu exista nici un filtru, nici macar de dezinfectie, la iesi

Daca ministrul Gheorghe Flutur declara cu emfaza ca la Codlea
s-a instaurat carantina totala de miercuri, de la ora 18:00, ieri la pranz nu exista nici o restrictie de circulatie pe DN 1, nu exista nici un filtru, nici macar de dezinfectie, la iesirea din Codlea spre Fagaras, tot pe DN 1.
Libiu Mateescu

Prefectul de Brasov a demonstrat inca o data, daca mai era necesar, incompetenta institutiilor pe care le pastoreste, inclusiv faptul ca la Codlea comandamentul local de criza nu functioneaza. Mai mult, se pare ca autoritatile brasovene au dat dovada supremei dezorganizari, instituind doua filtre de la Brasov spre Codlea si nici unul la iesirea din Codlea, desi au raportat ca au instituit cele doua filtre necesare carantinei orasului.
FARA PROBLEME. Traseul a fost parcurs fara probleme de corespondentul Jurnalului National, care s-a plimbat prin carantina orasului Codlea fara a fi oprit de nimeni. La iesirea din asa-zisa ""carantina"", alaturi de jurnalistii aflati in documentare, ieseau din Codlea spre Brasov, bine mersi, microbuzul de transport pasageri cu nr. BV 57 ADA, proprietate a firmei SAN International Business SRL, plin cu codleni, pe ruta Brasov-Ghimbav-Codlea si retur, dar si microbuzul cu nr. BV 11 PAT, proprietate a firmei acuzate de imprastierea virusului aviar, PATIPROD Codlea!! Prefectul Aurelian Danu, alertat tot de jurnalisti ca nu exista carantina fizic la Codlea, a venit val-vartej si a declarat: ""Am dispus instituirea carantinei la Codlea inca de aseara. Abia astazi au venit cei din Comandamentul de criza de la Codlea sa-si ia dispozitiile, dar vad ca nu au instalat toate filtrele. Nu am dispozitie legala sa-l sanctionez pe primarul din Codlea pentru intarzieri. Nu ne putem misca nici noi instantaneu"", organizand o conferinta de presa ieri la ora 16:00, chiar la filtrul nefunctional de la Codlea.

MASCATII. Autoritatile valcene fac toate eforturile pentru izolarea focarelor din Stoilesti, Horezu si Galicea


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.