Hip-hop-erul Tudor Sisu are din nou probleme cu procurorii, la numai cateva luni de la eliberarea sa din penitenciar, unde executase o condamnare pentru detinere de droguri in vederea consumului. El a fost saltat ieri-dimineata de ""mascatii""
Hip-hop-erul Tudor Sisu are din nou probleme cu procurorii, la numai cateva luni de la eliberarea sa din penitenciar, unde executase o condamnare pentru detinere de droguri in vederea consumului.


El a fost saltat ieri-dimineata de ""mascatii"" de la SPIR si adus la Parchetul General, dupa ce i-a fost perchezitionata casa. Alaturi de alte 25 de persoane, hip-hop-erul este suspectat ca face parte dintr-o retea de traficanti de heroina, cocaina si ecstasy. Potrivit anchetatorilor, reteaua a fost ""filata"" sase luni, timp in care s-au strans probe care dovedesc faptul ca 17 dintre invinuiti erau distribuitori principali de heroina in zona Capitalei. Grupul se aproviziona cu droguri prin intermediul a sapte persoane care se aflau in contact direct cu traficanti turci si bulgari, iar in cursul unui an reteaua a reusit sa distribuie in Bucuresti aproximativ 40 de kilograme de heroina, sustin anchetatorii. Colegul de trupa a lui Sisu, Puya, a venit si el ieri la Parchetul General sa-si sustina prietenul, i-a facut rost de avocat si a declarat presei ca prietenul sau nu se mai droga, dupa stiinta lui. La ora inchiderii editiei Sisu era inca in plina audiere, iar procurorii urmau sa decida daca vor cere arestarea preventiva a tuturor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.